Vapaaehtoistyö

Vapaaehtoistyötä tehdään laajalla sydämellä toisten ihmisten hyväksi. Palkaksi vapaaehtoinen saa itselleen hyvän mielen ja ikimuistoisia elämyksiä, kun voi olla mukana auttamassa muita. Ruuanjakopaikoilla käydessäsi huomaat ja ymmärrät, kuinka moni elää köyhyysrajalla. Elämässä voi tapahtua yllättäen ja odottamatta monenlaisia asioita ja ihan meistä jokainen voi tarvita joskus apua. Autetaan me niitä, jotka apua tarvitsevat nyt.

Operaatio Ruokakassin varastolla on tarjolla erilaisia vapaaehtoistehtäviä, mm. hävikkiruuan vastaanottamista, pakkaamista, varastoimista, siivoamista, paketti- ja kuorma-autojen ajamista. Vapaaehtoistöissä ei kaihdeta raskastakaan työtä avun tarvitsijoiden hyväksi, mutta samalla nautitaan toistemme seurasta ja lentävästä huumorista. Varastotöiden äärellä hitsaudutaan yhteen ja solmitaan ystävyyssuhteita.

Toisten auttaminen on tärkeää työtä, mutta yksin ei kukaan siihen pysty. Ja yhdessä tekemällä se on paljon hauskempaakin. Kaikkia ihmisiä emme pysty auttamaan, mutta on tärkeää, että teemme yhdessä edes jotain.

Vapaaehtoisia tarvitaan jatkuvasti lisää. Olisitko sinä uusi vapaaehtoistyöntekijämme? Työhön pääsee mukaan ihan tavallisen ihmisen taidoilla eikä se riipu iästä. Tärkeintä on sydämen halu auttaa lähimmäisiä, joustavaa asennetta ja tiimityötaitoja. Voit olla mukana auttamassa omien aikataulujesi ja voimavarojesi mukaan. Voit tehdä vapaaehtoistyötä satunnaisesti tai säännöllisesti. Työttömille vapaaehtoistyö voi olla myös polku työllistymiseen myöhemmin. Työnantajat suhtautuvat myönteisesti cv:ssä mainittuihin vapaaehtoistehtäviin. Ota yhteyttä vapaaehtoistyön koordinaattoriimme Tarja Toivolaan, niin saat ajantasaiset tiedot mahdollisista vapaista paikoista. Tarjan puh. 044 981 3101 ja sähköposti: tarja.toivola@operaatioruokakassi.com. Lämpimästi tervetuloa toimintaamme mukaan auttamaan ihmisiä!